medische laserkam trango laserkam hairmax laserkam lasercomb hairplus laserkam low level laser

HAARUITVAL - KAALHEID - HAARVERLIES

 

LOW LEVEL LASER THERAPIE - DE LASERKAM

De laserkam bij haaruitval

De laserkam geeft laserlicht in de vorm van een kam.

Ongeveer 90% van de laserkam gebruikers ziet na 12 weken de eerste resultaten bij haaruitval. Continue behandeling is nodig om resultaat te bereiken bij ernstige haaruitval. Studies hebben aangetoond dat in 85% van de gevallen de haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

NIEUWS HAARUITVAL

Geschiedenis van de low level laserkam

Het medisch gebruik van lichttherapie is al lang bekend. De Egyptenaren filterden zonlicht door kostbare stenen om zo meer lichtkleuren te verkrijgen. De Grieken bouwden solarium steden, hoog in de bergen, om het ultra- violette licht te vangen. Het UV licht werd gebruikt voor de behandeling van tuberculosis en het rode licht werd gebruikt om de effecten van het pokken virus te onderdrukken.

Gedurende de zestiger en zeventiger jaren hebben onderzoekers low level laser gebruikt om het bio-stimulerende effect op levend weefsel te evalueren. Tot hun verrassing ontdekten zij, tijdens de behandeling van open benen, vernieuwde haargroei in het behandelgebied.

De uitvinder van de laserkam is David Michaels. Hij kreeg zelf te maken met haaruitval. Ook zijn vader en broer hadden last van erfelijke haaruitval.

Na vallen en opstaan kwam hij terecht bij de laserkliniek van Henry Pearl in Sydney, AustraliŽ. Het resultaat was prima, maar voor de behandeling moest hij 3 keer per week terugkomen. Niet zo handig als je directeur bent van een grote onderneming. Dus ontwikkelde David een thuislaser, de laserkam.

FAQ in verband met de laserkam

Wanneer moet ik starten met de laserkam?

Voor wie de eerste tekenen van haarproblemen constateert, is het raadzaam direct te beginnen met de laserkam. Als de haarwortels dood zijn, kunnen deze niet meer worden geactiveerd.

Werkt de laserkam voor iedereen bij haaruitval?

Low level laser is goed voor een betere uitstraling van het haar. Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van de lage laser-energie van de laserkam. Bij juist gebruik ziet 90% van de mensen resultaat.

Is de laserkam veilig bij haaruitval?

Het laserlicht van de laserkam wordt al jarenlang toegepast in haarklinieken. De laserkam werkt met een laser energieniveau dat veilig en effectief is. De low level laser behandelingen zijn pijnloos, onschadelijk en er zijn geen neveneffecten bekend.

De golflengte van de laser kan niet doordringen in de schedel. Wel niet recht in het laserlicht kijken.

Gebruik van de laserkam bij haaruitval?

De laserkam door het haar halen, eerst tegen de haargroei in en dan met de haargroei mee. De kam moet iedere 4 seconden worden opgeschoven. De laserkam geeft hiervoor een signaal af. Een behandeling duurt gemiddeld 10 ŗ 15 minuten. Voor een optimaal resultaat moet deze handeling tenminste 3 maal per week worden herhaald.

Resultaat van de laserkam bij haaruitval?

De meeste personen nemen de eerste resultaten in 12 tot 16 weken waar. Sommigen zien het resultaat al eerder. Aangezien niet iedereen hetzelfde is, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Werkt de behandeling voor het hele hoofd?

De laserkam helpt het haar zich te verbeteren op het gehele hoofd, dus zowel de voor- , de achter- , de boven- als de zijkanten.

De laserkam in combinatie met andere behandelingen?

U kunt de kam in combinatie met andere behandelingen gebruiken. De resultaten van de laserkam zullen hierdoor niet worden beÔnvloed.

De werking van de laserkam bij haaruitval?

Met het stijgen der jaren wordt de hoofdhuid strakker waardoor de follikel receptoren meer DHT (dyhydrotestosteron) vasthouden. Door de werking van de laserkam wordt de bloedtoevoer verbeterd zodat de haarfollikel meer zuurstof en voeding krijgt.

Wanneer de laser energie de celwand binnendringt wordt de celenergie vergroot. Heb je een cel die verzwakt is door de vermeerderde DHT en een slechte bloedtoevoer, krijgt de haarfollikel extra brandstof waardoor verzwakte haarwortels weer normaal gaan presteren.

Kunnen vrouwen ook de laserkam gebruiken?

Op dit moment wordt de laserkam door 60% van de mannen gebruikt en door 40% van de vrouwen.

Low level Laser bij een haartransplantatie?

Snellere genezing. Vermindering van tijdelijk haarverlies na een haartransplantatie. Het haar gaat sneller groeien. De haardikte wordt beter.

 terug naar boven

  oatmeal diet - body sugaring - auto huren - elektrische vouwfiets - permanent ontharen - haaruitval
haaruitval bij mannen haaruitval bij vrouwen haaruitval bij kinderen haaruitval allergie haaruitval door stress haaruitval door medicatie haaruitval door kleuring haaruitval chemo haaruitval ijzer vrouwen en haaruitval mannen en haaruitval kinderen en haaruitval haarverlies vrouwen haarverlies mannen haarverlies kinderen haaruitval kale plekken haaruitval jeuk hoofdhuid