dun haar dikker maken haaruitval vrouwen haarverlies stress finasteride finasteride haaruitval vrouwen

FINASTERIDE PROPECIA HAARUITVAL

 

FINASTERIDE PROPECIA HAARUITVAL

Finasteride is de werkzame stof; Propecia de pil. Het haargroeimiddel wordt gebruikt voor mannelijke kaalheid op de kruin en het voorste gedeelte in het midden van de schedel. Propecia mag niet door vrouwen gebruikt worden als haargroeimiddel ter behandeling van haarverlies.

Wat is Propecia haargroeimiddel?

Propecia is de eerste haargroeipil die mannelijke kaalheid behandelt op de kruin. Kan Propecia werkelijk mannen helpen met kaalheid en haaruitval voorkomen?

NIEUWS HAARUITVAL

Propecia werkt als haargroeimiddel!

De resultaten van Propecia als haargroeimiddel indrukwekkend:

De meeste mannen constateerden een toename in de hoeveelheid haar, een vermindering van haaruitval en een verbetering in hun uiterlijk. Alleen een arts kan bepalen of Propecia geschikt voor u is. Propecia is alleen geschikt voor mannen.

Resultaten met propecia als haargroeimiddel?

Propecia drie maanden dagelijks innemen om resultaat te zien. Propecia geeft niet al uw haar terug. Wanneer u stopt met Propecia, zal u langzamerhand het haar verliezen wat u verkregen hebt. Wanneer u na 12 maanden Propecia geen resultaat ziet, dan heeft verdere behandeling met Propecia weinig zin.

Kan Propecia helpen mijn haar te behouden?

Propecia heeft bewezen het haar bij mannen te behouden. Propecia kan dit mogelijk maken voor een groot gedeelte van de mannen.

Wanneer begint Propecia te werken?

Propecia begint de DHT informatie bijna direkt te blokkeren; maar het zichtbare resultaat van Propecia kan enige tijd duren. De meeste mannen beginnen na 3 maanden de eerste voordelen van Propecia te zien. Na 6 maanden hebben mannen nieuwe haargroei kunnen ervaren.

Betere resultaten met hogere dosis Propecia?

Propecia moet ingenomen worden zoals voorgeschreven. Propecia werkt niet sneller of beter wanneer u meer dan 1 tablet per dag neemt. De voorgeschreven dosis voor Propecia is een enkele 1 mg. tablet oraal elke dag. Propecia kan gelijk met de maaltijd ingenomen worden of zonder een maaltijd. U moet Propecia dagelijks innemen voor 3 maanden of langer voordat u resultaat ziet.

Hoe lang Propecia innemen?

U moet Propecia blijven innemen zolang u de voordelen wilt blijven behouden.

Bijwerkingen Propecia haargroeimiddel

Propecia kan bijwerkingen geven. Bij een klein aantal mannen bijwerkingen zoals een afnemend libido, moeilijkheden bij het verkrijgen van een erectie en een afname in het aantal zaadcellen. Deze bijwerkingen van Propecia traden op bij minder dan 2% van de mannen. Deze bijwerkingen verdwijnen wanneer men stopt met de inname van Propecia.

Propecia bij terugtrekkende haargrenzen!

Er is onvoldoende bewijs dat Propecia helpt bij de behandeling van een terugtrekkende haargrens bij de slapen.

Moet een dokter Propecia voorschrijven?

Propecia is alleen verkrijgbaar op een door een arts voorgeschreven recept.

Kan je Propecia vergelijken met Rogaine?

Er zijn geen wetenschappelijke studies naar de vergelijking tussen Propecia en Rogaine bij mannen.

Zijn er contra-indicaties bij gebruik Propecia?

Er zijn geen contra-indicaties gevonden bij gebruik van Propecia samen met Anti-pyrine, digoxin, propranolol, theophylline en warfarin.

Vrouwen die Propecia gebruiken

Propecia mag niet door vrouwen of kinderen gebruikt worden. Wanneer een zwangere vrouw in kontakt komt met finasteride, moet zij kontakt opnemen met een arts.

Werkt Propecia bij alle leeftijden?

Er zijn resultaten van Propecia bij mannen tussen 18 en 40 jaar oud.

In een studie werden 424 mannen van 41 - 60 jaar met voornamelijk haarverlies van het mannelijke type (androgene alopecia) onderzocht. In deze studie resulteerde behandeling met Propecia na 24 maanden bij 39% van de mannen in een verbeterde haargroei.

Hoe werkt Propecia?

Sommige wetenschappers hebben bij mannen met mannelijke kaalheid een toename van het DHT gevonden in de kalende gedeeltes van de schedelhuid. Toename van het DHT levert een bijdrage aan de verkorting van de groeifase en een verkorting van de tijd waarin de haar uitvalt. Dit resulteert in het dunner worden van het haar op het hoofd. Finasteride blokkeert de informatie van DHT en speelt een sleutelrol bij de onderbreking in de ontwikkeling van erfelijke mannelijke kaalheid bij mannen.

Wat is DHT?

DHT ( Dihydrotestosteron) is een mannelijk hormoom. DHT is vroeg in het leven van een man belangrijk voor de ontwikkeling; alhoewel het er op lijkt dat het haarverlies veroorzaakt wanneer mannen ouder worden. DHT verschrompelt de haarwortel net zo lang totdat het geen zichtbaar haar meer produceert.

Betere resultaten met Dutasteride?

Dutasteride is in de VS al goedgekeurd ter behandeling van prostaatvergroting. Dutasteride lijkt in werking op Propecia - Finasteride, want het remt het enzym dat testosteron omzet in DHT. In tegenstelling tot Finasteride blokkeert Dutasteride de beide typen enzymen die DHT produceren. Daardoor werkt Dutasteride krachtiger tegen haaruitval dan Finasteride.

Er zijn ook natuurlijke alternatieven die dezelfde werking hebben als haargroeimiddel Finasteride, zoals het kruid zaagtandpalm. druivenpittenextract (proanthocyaniden), groene thee en omega-3-vetzuren die ook de aanmaak van DHT remmen.

 terug naar boven

  oatmeal diet - body sugaring - auto huren - elektrische vouwfiets - permanent ontharen - haaruitval
haaruitval bij mannen haaruitval bij vrouwen haaruitval bij kinderen haaruitval allergie haaruitval door stress haaruitval door medicatie haaruitval door kleuring haaruitval chemo haaruitval ijzer vrouwen en haaruitval mannen en haaruitval kinderen en haaruitval haarverlies vrouwen haarverlies mannen haarverlies kinderen haaruitval kale plekken haaruitval jeuk hoofdhuid